Arbetslös, återigen.

Fast den här gången var det faktiskt mitt eget val, dels för jag inte trivdes, alls, gå till jobbet outvilad och med ont i magen är det nog inte direkt någon som vill.
Dels för att jag, som så många andra som slutade i samma veva, vill ha betalt för att man jobbar, inte för att man säljer, och det sättet som företaget målade upp ang. lönerna var ju inte riktigt sant.
Så, tillbaka i jobbsökarbranschen, mer positiv än någonsin - i dagsläget skulle ett jobb på mcdonalds vara rena drömmen.
Det går frammåt, långsamt men säkert. Har lite saker inplanerade den här veckan som med största sannolikhet leder till någonting?

Annars händer det väl inte så mycket, allt rullar på i ungefär samma takt som vanligt, dagarna går på nästintill rutin och ibland är man nästan på gränsen till dödsuttråkad. Men vad kan man förvänta sig egentligen?
Helgerna brukar vara lite mer spännande men de har nästan gått in på någon form av rutin de med, inte göra någonting fredagen, dödssupa på lördagen och dödsbakfyllan på söndagen, trevligt ibland men oftast mest enformigt.

Nä, dags att sluta vara negativ och skaffa lite motivation, hört att allt blir enklare då.

RSS 2.0